KEITÄ OLEMME?WHO we are

PROMOVET-koordinaattori

Jugend am Werk Steiermark GmbH, Itävalta

Logo Jugend am Werk SteiermarkJugend am Werk Steiermark is on yksi isoimmista sosiaalisia palveluja tarjoavista organisaatioista Itävallan Styrian maakunnassa toimien yli 59 paikkakunnalla. Yli 1000 työntekijää auttaa asiakkaita löytämään ratkaisuja elämän ongelmiin tarjoten mm. seuraavia palveluja: vammaisten hoiva- ja sosiaaliset palvelut, nuorten aikuisten koulutuspalvelut, kriisiapu, varhaisen puuttumisen palvelut, nuorten tukipalvelut sekä pakolaisapu.
Jugend Am Werkin vahvuuksia ovat asiakastarpeeseen vastaavat ja innovatiiviset palvelut sekä kokenut ja tarkoituksenmukaisesti koulutettu henkilöstö. Se on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sertifioitu ISO 9001:2008 -standardin mukaisesti. Jugend am Werk on osallistunut useisiin kansallisiin ja kansainvälisiin projekteihin sekä koordinaattorina että kumppanina. Me, Jugend am Werkissä haluamme nähdä esiripun taakse; haluamme verkostoitumisen kautta siirtää tietotaitoamme edistäen avointa ja monimuotoista kulttuuria sekä integroida parhaita käytäntöjä omaan toimintaamme.

Yhteyshenkilö
Robert SCHUEN
Osoite: Lendplatz 35, 8020 Graz, Itävalta
Puhelin: +43 664 80006 1033
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.jaw.or.at

 

PROMOVET-kumppanit

Meath Partnership, Irlanti

Logo Meath PartnershipMeath Partnership suunnittelee ja toteuttaa paikallisia, maaseudun ja yhteisöjen kehittämishankkeita koko Irlannissa. Kehittämishankkeilla pyritään kasvattamaan paikallisten yhteisöjen resursseja taistelussa pysyvää syrjäytymistä ja epäedullista asemaa vastaan. Meath Partnership on voittoa tavoittelematon, hyväntekeväisyysaseman omaava organisaatio, jossa työskentelee 17 kokoaikaista työntekijää. Organisaation toiminta-ajatus on Meathin piirikunnan taloudellisen, sosiaalisen ja kulttuurisen elämänlaadun parantaminen kestävien maaseutuyhteisöjen kehittämisellä. Meath Partnership tarjoaa kohderyhmilleen mm. seuraavia palveluita: mentorointia ja koulutusmahdollisuuksia mikroyritysten kehittämiseksi ja laajentamiseksi; työnhakijoille uraohjausta ja mentorointia; työhönsijoittumisohjelmien kautta; vähän koulutettujen työntekijöiden ja työnhakijoiden taitojen päivittämistä; perustason koulutusohjelmia koulunsa kesken jättäneille, maahanmuuttajille ja vähätuloisille maanviljelijäperheille.
Meath Partnership vastaa myös paikallisyhteisöjen kehittämisohjelmasta, jonka päätavoite on syrjäytyneiden ryhmien integrointi yhteiskuntaan ja talouteen.

Yhteyshenkilö
Jennifer NOLAN
Osoite: Unit 7, Kells Business Park, Kells, County Meath, Irlanti
Puhelin: +353 46 9280790
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.meathpartnership.ie

 

LÄNSIRANNIKON KOULUTUS OY WINNOVA, Suomi

Logo WinNovaPorin ja Rauman ammattiopistot, Porin Aikuiskoulutuskeskus ja Länsi-Suomen aikuiskoulutuskeskus, Innova yhdistyivät vuonna 2010 Länsirannikon Koulutus Oy WinNovaksi ja aloittivat koulutuspalvelujen tarjoamisen yhtenä organisaationa. WinNova tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Se on Satakunnan alueen suurin toisen asteen ammatillista koulutusta tarjoava organisaatio sijaiten Suomen länsirannikolla.
Tällä hetkellä WinNovan tarjonnassa on yli 30 eri alojen ammatillista perustutkintoa, kuten myös aikuiskolutusta, näyttötutkintoja sekä ammatillista lisäkoulutusta. WinNova on mukana yli 50 kehittämishankkeessa (sekä EU- että kansallisesti rahoitetuissa).

Yhteyshenkilö
Jonna MALMIVUORI
Osoite: Liisankatu 20, 28100 Pori, Suomi
Puhelin: +358 44 455 8170
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.winnova.fi

 

E.N.T.E.R. GmbH, Itävalta

Logo ENTER GmbHE.N.T.E.R. tukee EU-strategioita edistämällä EU:n ohjelmista rahoitettujen hankkeiden tulosten levittämistä ja niistä tiedottamista, mikä hyödyttää kaikkia Euroopan kansalaisia. Se tarjoaa EU-projektin koordinaattoreille mahdollisuuden levittää projektitietoutta laajalle kohderyhmälle kiinnostuneita organisaatioita ja järjestöjä. Tällä hetkellä verkosto kattaa yli 800 jäsenorganisaatiota 36 eri maasta. E.N.T.E.R.in päävastuu projekteissa on toiminnan paikallisen, alueellisen, kansallisen ja Euroopan laajuisen levittämisen ja tiedottamisen edistäminen. Tiedottamisen ja levittämisen asiantuntemuksen lisäksi E.N.T.E.R. omaa asiantuntemusta erilaisten tapahtumien ammattimaisesta järjestämisestä.

Yhteyshenkilö
Georg MÜLLNER
Osoite: Geidorfplatz 2, 8010 Graz, Itävalta
Puhelin: +43 316 329005
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.enter-network.eu

 

A.R.E.S. scarl, Italia

Logo A.R.E.S. scarlARES tarjoaa palveluitaan sekä yksityiselle että julkiselle sektorille ja on toiminut Campobassossa vuodesta 1988 lähtien. ARES tarjoaa mm. seuraavia palveluita: uraohjausta (pitkäaikais)työttömille; energian käytön johtamiseen ja sertifiointiin liittyviä kursseja; erityiskursseja irtisanotuille henkilöille. Kahden viime vuoden aikana ARES on erikoistunut ylemmän tason ammatillisiin kursseihin, joiden avulla valmistuneille tarjotaan uraohjaukseen ja koulutukselliseen viestintään liittyviä koulutuspalveluja sekä tutkintoja (erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden viestinnän fasilitaattori). Lisäksi ARES tarjoaa Campobasson alueen julkisille työnvälitystoimistoille määriteltyjä avainpalveluita.
ARES on ollut mukana useissa kansallisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Organisaatio on sertifioitu ISO 9001:2008 -standardin mukaisesti – EA35- ja EA37-sektorit (koulutus ja palvelut).

Yhteyshenkilö
Paola PIETRANGELO
Osoite: c.da Colle delle Api, 86100 Campobasso, Italia
Puhelin: +39 348 8404701
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.ares.cb.it

 

CARDET, Kypros

Logo CARDETCARDET eli the Centre for Advancement of Research and Development in Educational Technology LTD, on Välimeren alueen johtavia tutkimus- ja kehityskeskuksia, joka omaa maailmanlaajuista asiantuntemusta projektien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä verkko-oppimisesta. CARDET on omaehtoisesti verkostoitunut ympäri maailman sijaitsevien yliopistojen ja instituuttien kanssa. CARDET on kokenut projektitoimija ja toteuttanut lukuisia projekteja liittyen mm. koulutuksen suunnitteluun ja resursointiin, aikuisten oppimiseen, nuorten tukemiseen, verkko-oppimiseen, oppimisteknologiaan, osaamisvajeanalyyseihin ja laadun varmistukseen.
CARDETissa työskentelee kansainvälinen tiimi, jolla on vuosikymmenien kokemus tutkimuksesta, ennakoinnista, oppimisteknologiasta, opetuksen suunnittelusta, verkko-oppimisesta, ammattitaidon kasvattamisesta, palvelumuotoilusta, innovaatioista, sosiaalisesta ja taloudellisesta integraatiosta ja henkilöstöresurssien kehittämisestä. Yksi organisaation ydinvahvuuksista on projektien laadukas suunnittelu, toteutus ja arviointi. Koska CARDET on yksi Kyproksen ykkösorganisaatioista koulutuksen ja innovaatioiden kentällä, on sille myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti johtamisen, tutkimuksen ja koulutuspalveluiden laadusta.

Yhteyshenkilö
Sotiris THEMISTOKLEOUS
Osoite: Lykavitou Avenue 29, 1st floor Engomi, 2401 Lefkosia, Kypros
Puhelin: +357 22002100
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.cardet.org

 

FUNDACION DOCETE OMNES, Espanja

Logo FDODocete Omnes Foundation on voittoa tavoittelematon organisaatio. Se on julkishallinnollinen, ministeriön hyväksymä koulutusorganisaatio. FDO tuottaa ammatillista koulutusta ja hallinnoi koulutuskeskusta. Organisaatio on ollut mukana innovaatiopolitiikan, opettajankoulutuksen, tutkimusprojektien kehittämisessä vuodesta 1986 lähtien.
FDO henkilöstöön kuuluu 140 asiantuntijaa ja sen palveluita ovat mm. ammatillinen koulutus ja lisäkoulutus, syrjäytymisen riskissä oleville henkilöille tarjottava erityinen koulutus ja kouluttaja-koulutus, jossa painopisteenä on voimaantuminen ja non-formaali oppiminen.

Yhteyshenkilö
José Luis DESSY
Osoite: Padre Villoslada nº 2, 18140 La Zubia, Granada, Espanja
Puhelin: +34 958590002
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Internet: www.doceteomnes.com